top of page

Turnkamp informatie over de stages

Ontdek het gedetailleerde dagrooster en alle belangrijke informatie voor ons jaarlijkse turnkamp. Van aankomsttijden tot activiteiten en opvang, hier vind je alles wat je moet weten voor een geweldige week vol sport en plezier!

01 - Inschrijving

We starten tussen 8u30 en 9u15 (de opvang start om 8u30) met de administratieve verplichtingen en de controle van de aanwezigen in de cafetaria van de recrean en dit per bubbel.

02 - Groepsindeling

Tussen 9u15 en 9u30: Groepsindeling en starten les

Hier kunnen nog kleine wijzigingen gebeuren binnen de groep. Om 9u30 start iedere groep in de eigen zaal (poly 1, poly 2 in de recrean of de spiegelzaal in de sporthal), de zaal wordt verder klaargezet en het niveau wordt bepaald.

03 - Lunch en Drank

Je lunchpakket kan je nuttigen in de recrean. Voor iedereen is er 1 drankje per dag inbegrepen. Dit is echter niet voldoende om de dag door te komen.

Het is best dat je extra drank meebrengt of je koopt een drankenkaart (12 euro=5 drankjes) aan de bar bij de uitbaters van de Recrean.

04 - Activiteiten

Dagelijks wordt er knutselen/tekenen/kleuren voorzien voor de jongere deelnemers. Kleurpotloden, strips en dergelijke mogen altijd meegebracht worden.

Donderdag: fruitdag 🍌🍓 . We gaan smoothies maken met fruit. Doordat we specifiek fruit (en ook diepgevroren) nodig hebben, wordt deze door onszelf aangekocht

05 - Opvang

Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u tot 17u. Op het einde van de dag dien je je kind uit te schrijven bij de lesgevers. Indien er, bij uitzondering, iets tussenkomt waardoor je niet op tijd de kinderen kan komen halen, dien je te verwittigen op het nummer 0478/67.33.48

06 - Foto's

Je kan foto’s bekijken van je zoon of dochter via de Facebookgroep: turnkampen/stages Oudenaarde. Hiervoor dien je een aanvraag te doen om deze te kunnen bekijken want enkel ouders (eventueel familieleden) worden tot deze groep toegelaten om redenen van privacy.

bottom of page